tisdag, april 22, 2008

Planer på nytt medgivande

Nu har vi i alla fall bokat in möte med familjerätten för en uppdatering av vårt medgivande. Det gamla slutar gälla efter sommaren, men det är ju inte fel att vara ute i god tid. Man vet ju inte riktigt hur lång tid det tar.

En fundering är om vi ska höja medgivandet till 'ej fyllt 2 år', mest för att barnen från Kina kan vara upp till två. Nu har vi 0-18 mån. Under tiden vi har gått och väntat på barn har lille systersonen hunnit passera två, och det är så kul att ha följt honom under den här tiden då han varit så gammal som vårt barn skulle kunna vara när vi hämtar det.

Från det ena till det andra. Jag vågar vägra page och bob och har nu gjort nya lockar i mitt halvlånga hår... :o) Det är ett riktigt lyft, i dubbel bemärkelse.

1 kommentarer:

Klockan 28 april, 2008 23:05 , Blogger Lille skutt sa...

Ja, ett barn som kommer hem vid två års ålder är nog såpass baby... Det tyckte vi före vi fick Phuri och det tycker vi fortfarande. Han var två år och tre månader när vi hämtade honom. Ca 83 cm lång, inte mycket längre än en finsk ettåring, vägde ca 12 kg. Hade (och har) blöja. Kunde äta själv men fick matas i början för att han inte skulle kladda så mycket. Osv. Jag skulle absolut höja medgivandet. Det kan ju ändå hända att det blir en mindre baby, med Kina vet man väl inte riktigt hur de tänker?

Lille skutt
www.lilleskutt.wordpress.com

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida