fredag, september 07, 2007

7 månader

Idag är det sju månader sedan vi blev inloggade i Kina. För ett år sedan hade vi varit halvvägs, men idag är det en piss i Nilen... För tillfället räknar vi med tre och ett halvt till fyra år, och det skulle i så fall innebära hösten-vintern 2010-2011. Under tiden tickar vårt äktenskap på och blir allt längre. Frågan är var gränsen går för hur länge man är benägen att byta land.

Sommaren 2009 har vi exempelvis varit gifta i tre år, och då är vårt äktenskap tillräckligt långt för att de flesta länder ska godta det. Vidare skulle man ha ett bra könummer hos organisationen så att man skulle kunna få iväg en ansökan ganska snabbt. Men skulle man byta land då när man har väntat mer än halva tiden???

Redan nu har vi i över ett år vetat att vårt barn kommer från Kina. Man intresserar sig lite extra för skildringar från Kina, läser böcker och tittar lite extra när man möter adoptivbarn från Kina. Redan nu finns ett motstånd mot att byta land. Samtidigt skulle jag nog inte tveka att byta om det innebar att jag skulle få bli mamma två år tidigare än vad Kina kan erbjuda.

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida